Pardalo Katsiki > Τεχνολογία > Διαδικτυακή… «εκτόνωση» με έκπτωση για βουλευτές!

Διαδικτυακή… «εκτόνωση» με έκπτωση για βουλευτές!

sofia10

Είναι πλέον φανερό. Η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στις περισσότερες χώρες του πλανήτη είναι σε τεντωμένο σχοινί. Κομματικές αντιπαραθέσεις, πολιτικά σκάνδαλα, διαπλοκή, έχουν καταντήσει πλέον να είναι καθημερινά φαινόμενα στα μάτια των πολιτών. Οι δε πολιτικοί «εκπρόσωποι» του λαού  διαπληκτίζονται και δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας με διαλόγους που ξεπερνούν σε φαντασία ακόμη κι εκείνους από βραζιλιάνικες σαπουνόπερες!

Φαίνεται, επομένως, πως είναι επιτακτική η ανάγκη για μια αλλαγή που θα επαναφέρει κάπως την ηρεμία στο πολιτικό σκηνικό. Κάτι τέτοιο λοιπόν συλλογίστηκαν και στη Βραζιλία, όπου οι άνθρωποι βαρέθηκαν να βλέπουν συνεχώς τους πολιτικούς να καυγαδίζουν και να τσακώνονται. Η πρόταση ήταν η εξής και προήλθε από μία μάλλον απροσδόκητη, θα λέγαμε, πηγή. Ένας διαδικτυακός χώρος ερωτικών γνωριμιών (ναι, ναι, καλά διαβάζετε) προσφέρει έως και 70% έκπτωση στους κοινοβουλευτικούς του χρήστες!

Το σκεπτικό είναι απλό. Οι κύριοι και οι κυρίες βουλευτές έχουν νεύρα. Πολλά νεύρα. Και καθόλου ελεύθερο χρόνο για να ξεχαστούν με κάτι άλλο. Τι καλύτερο επομένως, από το να μπορούν να «ξεδώσουν» και να εκτονωθούν με ελάχιστο πλέον κόστος, προκειμένου να καλμάρουν τα νεύρα τους. Προσδοκώντας ότι θα ηρεμήσει κάπως το τεταμένο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα, ο βραζιλιάνικος ιστότοπος θέλοντας παράλληλα να προωθήσει το πρόγραμμά του, ξεκίνησε την ευρηματική αυτή εκστρατεία. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σάιτ «στόχος είναι να ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα στο κοινοβούλιο».

Με τα πολιτικά σκάνδαλα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, η πολιτική κρίση που πλήττει τη χώρα είναι άνευ προηγουμένου. Η συγκεκριμένη, λοιπόν, πρόταση φαίνεται να έχει μια… λογική βάση, αν αναλογιστούμε παράλληλα τις δυσκολίες και τα προβλήματα που βιώνουν οι ανθρώπινες σχέσεις! Ας δούμε για παράδειγμα την περίπτωση με το σκάνδαλο διαφθοράς της εταιρίας Petrobras όπου 34 βουλευτές φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Εάν ήταν σε ισχύ η συγκεκριμένη έκπτωση, σίγουρα το συγκεκριμένο σάιτ θα αποτελούσε μεγάλο πειρασμό και θα κρατούσε για αρκετές ώρες απασχολημένους τους χρήστες του. Το αποτέλεσμα; Πού να βρεθεί χρόνος για να συμμετάσχει κανείς σε σκάνδαλα όταν του προσφέρεται έτσι γενναιόδωρα κι απλόχερα αυτή η ευκαιρία για «διαδικτυακή συναναστροφή» και «γνωριμία» με ενδιαφέροντα άτομα!

Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να περιμένουμε να δούμε αν πράγματι η παραπάνω τακτική επιφέρει θετικά αποτελέσματα στο πολιτικό σκηνικό της Βραζιλίας. Κι αν ναι, μήπως θα πρέπει να πάρουμε κι εμείς αντίστοιχη πρωτοβουλία σαν χώρα, μπας και δούμε άσπρη μέρα;

 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/weird/article/310365/ekptosi-stous-vouleutes-pou-tha-ektononodai-diadiktuaka-apo-istotopo/  

Related posts