Pardalo Katsiki > Επικαιρότητα > Η βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά συνεργάτη

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά συνεργάτη

015-HM-The-Queen-cmyk-55mg-Tiff-Copyright-Julian-Calder-PRINT1

 

Ακούσατε ακούσατε! Κυρίες και κύριοι η βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά συνεργάτη! Όχι όποιον κι όποιον όμως…κάποιον που να πληροί οπωσδήποτε τις προδιαγραφές του παλατιού. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Nα έχει τουλάχιστον δέκα πτυχία, να προέρχεται από εύπορη οικογένεια και να συμβαδίζει με τις πολιτικές πεποιθήσεις των βασιλικών; Και ποια θα είναι επιτέλους αυτή η τόσο σημαντική δουλειά που θα αναλάβει; Ο ντόρος που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες δεν αφορά τίποτε άλλο παρά την αναζήτηση ενός υπευθύνου για τη διαχείριση των social media του Μπάκινγχαμ!

 

Α στο καλό! Κι εγώ νόμιζα πως είχε ανοίξει η θέση της πριγκίπισσας, που ήθελα να διεκδικήσω. Η ανακοίνωση όμως δεν τελειώνει εδώ. Aς δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο ποσό που θα προσφερθεί ως μισθός στον επιλεγόμενο υπάλληλο. Αυτό ανέρχεται στις 63.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή κάτι παραπάνω από 5.000 ευρώ το μήνα. Σοκαρίστηκες; Φυσικό είναι, αφού η συγκεκριμένη θέση προβλέπεται να είναι άκρως απαιτητική!

Καταρχάς, αυτός που θα καταφέρει να προσληφθεί θα αναλάβει να παίξει το ρόλο του ηγέτη. Μη φανταστείτε υπουργικά συμβούλια και διαπραγματεύσεις, αν και εδώ που τα λέμε, ζούμε πλέον στην εποχή της κοινωνικοποίησης και της αυτοπροβολής μέσω του διαδικτύου. Επομένως τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα. Δεν μπορεί το παλάτι να δυσφημείται και να βάλλεται από τον πρώτο τυχόντα, που είναι σε θέση να καταστρέψει εν μία νυκτί το υπομονετικό χτίσιμο μιας αυτοκρατορίας.

Οι υποψήφιοι πιστοί που θα προσέλθουν λοιπόν, διεκδικώντας την εν λόγω θέση, θα διαμένουν βέβαια στο παλάτι υπό την προστασία της βασίλισσας, θα πρέπει όμως να διεκπεραιώσουν μια σημαντική διαδικασία, μέρος της οποία θα αποτελούν και άλλοι πεπειραμένοι social media experts. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα καθήκοντά τους θα περιλαμβάνεται η καθημερινή και ανελλιπής ενημέρωση των λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βλέπε Facebook και Twitter, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των συμφερόντων του παλατιού. Αυτή είναι λοιπόν η λέξη κλειδί για να κατανοήσουμε με σαφήνεια την κατάσταση. Συμφέροντα δεν είπαμε; Τι να κρύβεται άραγε πίσω από το συγκεκριμένο όρο; Μήπως η απόκρυψη ορισμένων συκοφαντιών; Η παραπληροφόρηση ή η διαστρέβλωση της αλήθειας; Οτιδήποτε κι αν χρειαστεί όμως, ο συνεργάτης αυτός θα πρέπει να είναι σε θέση να το φέρει εις πέρας. Γιατί στην ουσία θα είναι πλέον ένας έμπιστος της βασίλισσα Ελισάβετ. Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός της τιμής τότε ποιος είναι;

 

Μην χάνετε λοιπόν άσκοπα χρόνο! Ανασυντάξτε το βιογραφικό σας, φορέστε τα καλά σας κι ετοιμαστείτε για μια εμπειρία ζωής, ένα μαγικό ταξίδι στα ενδότερα του βρετανικού παλατιού. Η τύχη επιτέλους σας χαμογέλασε! Μια απλή ειδίκευση στη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει οικονομικά εφ’ όρου ζωής. Με την ευχή μου λοιπόν! 

 

Πηγή: https://www.thesout.gr/9547/i-vasilissa-elisavet-psachni-ipefthino-gia-ta-social-media-tou-bakigcham/

Related posts