Pardalo Katsiki > Διάφορα > Η νύφη το ‘σκασε!

Η νύφη το ‘σκασε!

runaway-bride

Σίγουρα οι περαστικοί και αυτόπτες μάρτυρες αυτού του περιστατικού θα νόμιζαν ότι παρακολουθούν τα γυρίσματα μιας ακόμα κινηματογραφικής ταινίας με θέμα τον καβγά ενός νιόπαντρου ζευγαριού σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Ρωσίας, ο οποίος τελικά καταλήγει στο να παρατήσει η νύφη το γαμπρό στο αυτοκίνητο και να φύγει πεζή.

Κι όμως, πρόκειται για ένα άκρως αληθινό συμβάν, από αυτά που κάθε φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι απεύχεται, δηλαδή μια άλυτη παρεξήγηση λίγα μόλις λεπτά μετά την τελετή του γάμου. Αυτό τουλάχιστον μας δείχνει το βίντεο που τράβηξε πιθανόν ο συνοδηγός που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το γαμήλιο αυτοκίνητο. Ένα κόκκινο φανάρι στάθηκε η αφορμή για να βγει η νύφη από το αυτοκίνητο σε έξαλλη κατάσταση, με το γαμπρό να προσπαθεί να την ηρεμήσει. Οι προσπάθειές του ωστόσο αποδείχθηκαν μάταιες, αφού η νεαρή κοπέλα ήθελε απεγνωσμένα να φύγει, αφού όμως πρώτα δώσει ένα γερό μάθημα στο σύζυγό της. Οι φωνές τους ήταν εκκωφαντικές και ο γαμπρός έχασε κάποια στιγμή την υπομονή του. Επιστράτευσε λοιπόν, τη σωματική του δύναμη, με σκοπό να αναγκάσει τη νύφη να μπει επιτέλους μέσα στο αυτοκίνητο, διότι όπως καταλαβαίνει κανείς, ο καβγάς είχε πάρει διαστάσεις, με αποτέλεσμα οι περαστικοί που περνούσαν τη διάβαση είτε να γελάνε, είτε να τους κοιτούν περίεργα.

Παρ’ όλα αυτά η κοπέλα ήταν ανένδοτη και με κάποιον τρόπο ήθελε να εκτονώσει το θυμό της. Το αντίτιμο πλήρωσε εν τέλει η μικρή λευκή ανθοδέσμη που κρατούσε στα χέρια της, η οποία ευθύς αμέσως μετατράπηκε σε «φονικό όπλο» ευτυχώς ελαφρύ, με το οποίο η κοπέλα σημάδεψε το κεφάλι και την πλάτη του δυστυχή άνδρα ουκ ολίγες φορές. Παράλληλα οι λέξεις που έβγαιναν από το στόμα τους επιδείνωσαν ακόμα περισσότερο την τεταμένη ατμόσφαιρα που ήδη επικρατούσε.

Εν τω μεταξύ, το φανάρι συνέχιζε να είναι κόκκινο, λες και περίμενε υπομονετικά να τελειώσει αυτός ο καβγάς. Η εξέλιξη δυστυχώς δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού η νύφη δεν έβαλε μυαλό ούτε ήταν σε θέση να κατευνάσει τα νεύρα της, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του γαμπρού που έδειξε απίστευτη εγκράτεια και ψυχραιμία. Έτσι, το περιστατικό έληξε με την κοπέλα να εγκαταλείπει το γαμπρό στη μέση του δρόμου, μπροστά στα έκθαμβα μάτια των περαστικών και του συνοδηγού που τραβούσε το βίντεο. Ο άνδρας απογοητευμένος αλλά και φανερά εκνευρισμένος μπήκε στο αυτοκίνητο και συνέχισε την πορεία του, ενώ η νεαρή κοπέλα σχεδόν τρέχοντας διέσχισε το πεζοδρόμιο.

Μια λυπηρή κατά τα άλλα κατάληξη, αφού απ’ ότι φαίνεται ο θυμός, τα νεύρα και ο εγωισμός υπερίσχυσαν της αγάπης και της κατανόησης. Από εδώ και πέρα η υποχώρηση και ο συμβιβασμός είναι δύσκολοι δρόμοι. Το να μπεις δηλαδή στη θέση του άλλου, να καταλάβεις τα συναισθηματικά του κίνητρα και να τον συγχωρήσεις, αυτό σίγουρα απαιτεί έναν δυνατό χαρακτήρα. Ας ευχηθούμε να βρήκε εν τέλει μια λύση το νεαρό ζευγάρι, διότι είναι κρίμα να επέλθει ένας τόσο ξαφνικός χωρισμός αμέσως μετά τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Πηγή: http://www.koolnews.gr/extras/846817-i-nufi-to-skase-tsakothike-me-ton-gampro-kai-ton-paratise-sti-mesi-tou-dromou-video/

Related posts