Pardalo Katsiki > Lifestyle > R.I.P. Metallica

R.I.P. Metallica

maxresdefault

Συγκεντρωθήκαμε όλοι σήμερα εδώ για να κηδέψουμε και να τιμήσουμε τη μνήμη ενός φοβερού συγκροτήματος που πραγματικά έχει γράψει ιστορία στους κόλπους της διεθνούς μουσικής. Λάτρεις της μουσικής καλύτερα καθίστε, απανταχού χεβιμεταλάδες πάρτε τα υπογλώσσιά σας, θαυμαστές των Metallica μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία για εσάς. «Μα διαλύθηκε το συγκρότημα;» θα αναρωτηθείτε, κάποιοι έντρομοι και άλλοι ίσως κάπως αδιάφορα. Όχι, το συγκρότημα μπορεί να μη διαλύθηκε, αλλά το πλήγμα που δέχθηκε το πνεύμα του ήταν βαρύτατο και ίσως άνευ προηγουμένου, αν αναλογιστεί κανείς τη βαρβαρότητα με την οποία πραγματοποιήθηκε.

Η επίθεση έλαβε χώρα σε στούντιο του νεοσύστατου καναλιού Έψιλον. Η Ρούλα Κορομηλά και οι συνεργάτες της ήταν καλά οργανωμένοι, όπως αποδείχθηκε από το μέγεθος της τραγωδίας που επακολούθησε. Μάλλον επρόκειτο για συνωμοσία πολλών ετών. Βέβαια, για να σιγουρεύσουν τα αποτέλεσματά του εγχειρήματός τους, κάλεσαν και ένα από τα βαριά πυροβολικά του τόπου, που ακούει στο όνομα Χρήστος Χολίδης. Κάποιοι ήδη θα είστε με το στόμα ανοιχτό. Αν είστε λιπόψυχοι και μαθαίνετε το νέο πρώτη φορά τώρα, καλύτερα να σταματήσετε την ανάγνωση εδώ. Οι υπόλοιποι πάρτε μια βαθιά ανάσα για να συνεχίσουμε. Σε κάθε περίπτωση, τα μικρότερα παιδιά, ειδικά αυτά που περνάνε όλη τη μέρα τους γρατζουνώντας μια κιθάρα, είναι καλό να απομακρυνθούν από τις οθόνες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ξεκινάει ο οργανοπαίχτης να ταρακουνάει τις χορδές του (μουσικού) οργάνου του. Όλοι περιμένουμε μία από τις τρομερές επιτυχίες του τραγουδιστή, όπως το αείμνηστο «Ναι, ναι, ναι» ή το σημαδιακό και άκρως ταιριαστό «Κακομαθημένο». Λίγες νότες μετά, όλων των μυαλό μας πηγαίνει στο -όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία σαν του Χολίδη, αλλά τι να κάνεις, όσο μπορεί ο καθένας- «Nothing Else Matters» των Metallica. Τρόμος καταλαμβάνει το μυαλό αλλά και τα αυτιά τόσο του ζωντανού όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν το σταυρό τους και ελπίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο. Να, τώρα θα βγει η Ρούλα και θα μας πει «Σας την φέραμε!». «Μπράβο Ρούλα, είσαι η καλύτερη!» θα πούμε όλοι μ’ ένα στόμα, μια φωνή, μην τυχόν και αλλάξει γνώμη η παρουσιάστρια και τον αφήσει να το πει.

Ατυχήσαμε, κουφοί μου πια, φίλοι. Αδίστακτος ο Χρηστάκης ο Χολίδης, άρχισε να εκτελεί. Και τι εκτέλεση! Στα 5 μέτρα! Όντως, για εκείνα τα λίγα μαρτυρικά λεπτά, όπως προδίδει και ο τίτλος του τραγουδιού, τίποτα άλλο δεν είχε σημασία, παρά μόνο να κλείσει ο αοιδός το στόμα του το συντομότερο δυνατόν. Μισοέκλεισε μάλιστα και τα μάτια, εμφανέστατα ζορισμένος και περιπλανήθηκε χαμένος στους διαδρόμους της heavy metal μουσικής υπό τη μελωδία του μπουζουκιού. Πλήθος κόσμου προσήλθε στο γραφείο της Νικολούλη ζητώντας της να τον βρει και να τον πάρει γρήγορα από εκεί μέσα, ενώ αξιόπιστες πηγές προβλέπουν την ανακήρυξη της ημέρας ως ημέρα εθνικού θρήνου.

Αν οι Metallica το δουν και έχουν χιούμορ, θα κάνουν τον Χολίδη επίτιμο μέλος τους. Μπράβο, Ρούλα. Μπράβο, Ελλάδα. Φέρνε μνημόνια, Αγγέλα, φέρνε!

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/plus/article/915407/o-hristos-holidis-ektelei-metallica-me-mpoyzoyki-vid

Related posts