Pardalo Katsiki > Διασκέδαση > X-Factor: Ο Ρουβάς της Σάμου!

X-Factor: Ο Ρουβάς της Σάμου!

sofia13

Επιτέλους! Το X-factor ξαναγύρισε στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια επώδυνης απουσίας! Ο Θεοφάνους έβαλε τα καλά του και μαζί με τα καινούρια και διαφορετικά πια, υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, εφοδιάστηκε με το αιμοσταγές φαρμάκι του για να κρίνει τους επίδοξους τραγουδιστές. Το show που ανέδειξε (λέμε τώρα) τόσες και τόσες φωνές παγκοσμίως – άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο αξιόλογες – επέστρεψε στις οθόνες μας για να μας προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς, συγκίνησης, διασκέδασης, αλλά και φυσικά άφθονου γέλιου!

Την τελευταία μάλλον αποστολή ανέλαβε ο 34χρονος Κυριάκος Βογιαντζής, καθώς άλλη εξήγηση δεν υπάρχει για το θέαμα που αντίκρισαν τα ματάκια μας το βράδυ της Παρασκευής. «Πώς και στο Χ Factor;» τον ρωτάει η Πέγκυ Ζήνα. «Έμφυτο!» απαντάει και αρχίζει το γλέντι. Ο Ρουβάς της Σάμου, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, αποφάσισε να τραγουδήσει το «Άντεξα» του Ρουβά. Τι άλλο θα μπορούσε να τραγουδήσει εξάλλου; Βγάζει λοιπόν το σκονάκι του με τους στίχους – που τι σκονάκι δηλαδή, ολόκληρη σελίδα κουβάλησε ο έρμος – και αρχίζει να εκτελεί (κυριολεκτικά) το τραγούδι μα και τους γύρω του.

Κάπου εκεί το X-factor μετατράπηκε σε X-σφάξτον και γέλασε και το Pardalokatsiki! Οι μουσικοί ακόμα προσπαθούν να βρουν το ρυθμό τους μετά από αυτό που άκουσαν. Οι γιαγιάδες έβγαλαν τα ακουστικά από τα αυτιά και τα παιδάκια αποφάσισαν για μία μέρα να κάνουν το χατίρι της μαμάς και να πάνε από νωρίς για ύπνο. Αν πάντως έκανε και κάτι πετυχημένα ο φιλόδοξος καλλιτέχνης, αυτό ήταν η χορογραφία του, που ήταν κάτι ανάμεσα στο ρομποτικό «S.A.G.A.P.O» του Ρακιντζή στη Eurovision και στην αποξηραμένη πια «Λίμνη των Κύκνων». Όλα κι όλα όμως, πρέπει να είμαστε ακριβοδίκαιοι. Κουνούπι για κουνούπι δεν άφησε στη σκηνή! Τα σκότωσε όλα έτσι όπως πεταγόταν αριστερά και δεξιά! Οι θεατές και οι τηλεθεατές πάντως το καταευχαριστήθηκαν, γέλασε το χειλάκι τους και με το παραπάνω.

Τελειώνει επιτέλους το τραγούδι – κρίμα, πολύ κρίμα -, ρίχνει μια τελευταία ματιά στα χαρτιά του μήπως ξέχασε καμιά οξεία και προφανώς περήφανος για την ερμηνεία του, περιμένει τα εύσημα των κριτών, απολαμβάνοντας το χειροκρότημα του κόσμου. «Με κοιτάζει […] σαν να λέει ότι κάτι δεν πάει καλά ο κύριος Παπαθεοφάνους!» είπε συνοφρυωμένος και συνέχισε λίγο μετά «Το μάτι σου έστριψε κι εσένα!». Και να ‘ταν το μόνο μάτι που έστριψε, εκείνα τα λίγα μαρτυρικά λεπτά που τραγούδησες, Κυριάκο μου…

«Όχι» από τον (Παπα)Θεοφάνους, το ίδιο και από την Πέγκυ Ζήνα. Αγανακτισμένος λοιπόν, από το διεφθαρμένο σύστημα της κριτικής επιτροπής, ο αοιδός βρήκε μόνος του την πόρτα, αφού τον έφαγαν τα κυκλώματα και δεν υπήρξε κάποιος ικανός να αναγνωρίσει την αξία του. Εσύ τραγούδησες το «Άντεξα», για ρώτα μας κι εμάς όμως. Αντέξαμε; Άντε και του χρόνου στη σκάλα του Μιλάνου, και ακόμα παραπέρα, αν γίνεται.

 

Πηγή: http://www.zappit.gr/stories/X-Factor—Auditions-Den-anteksan-oi-krites-Tragoydhse-kai-xorepse-Sakh-Royba-me-skonaki-sto-xeri/52049

Related posts